Gratis seminar

SØNDAG 25. SEPTEMBER 2022 KLOKKEN 14:00
Inkludering i en teatergruppe
Sliperiet, Larvik

Vestfold og Telemark Teaterråd:

Vi inviterer til et gratis 4 timers seminar om hvordan vi kan bli bedre på inkludering og rekruttering i teatergruppene våre.
Ragnhild Arntsen fra Sjiraffen Kulturverksted (https://sjiraffen.org) kommer og snakker om inkludering i teater. Arntsen har jobbet i mange år med teaterarbeid med ulike marginale grupper. Hun har jobbet med minoritetsspråklige, innenfor psykisk helse, integrering av mennesker med fysisk og psykisk funksjonshemming, og med alle aldersgrupper.
Sitter du inne med disse spørsmålene:
– Ønsker du at din teatergruppe skal få med de nybosatte flyktningene i kommunen?
– Lurer du på hvordan du på best mulig måte skal tilrettelegge for å ha med aktører med utviklingshemming?
– Lurer du på hvordan du skal få engasjert han/hun som har lyst, men kvier seg for å ta kontakt?
Mennesker kommer i mange former, og det er mange potensielle teaterfolk der ute, som venter på et sted som har plass til dem. Arntsen vil ha fokus på gode veier til integrering, hvilke fallgruver vi kan unngå, og vise eksempler på øvelser å gjøre i fellesskap – på tvers av språk og funksjonsnivå.
Har dere noe dere ønsker å ta opp, send mail til deres seminarsted. Seminaret er gratis, men av hensyn til enkel bevertning ber vi om at dere melder på antall og gruppe.
Det anbefales å komme flere fra samme teatergruppe, slik at man kan få reflektert litt rundt hva som kunne funket for nettopp dere. Om dere allerede har satt dere noen konkrete mål på inkludering av en spesifikk målgruppe – meld dette gjerne inn på forkant slik at Arntsen kan tilrettelegge kurs på best mulig måte for deltakerne.
Frist for påmelding:
22. september
Send mail til : hei@vottr.no
Et rullerende seminar i Nettverk for regionale teaterråd i 6 fylker, støttet av Norsk Kulturråd 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *