Foto: Norsk Amatørteaterforbund

I år er det Vestfold Teaterråd som arrangerer det spenstige mesterskapet. Det er nå for sent å melde seg på, men alle er velkommen som publikum. Det er bare å møte opp på Verdensteateret i Sandefjord litt før kl 16.00

Dette blir en herlig og livlig dag med masse improvisasjonsteater. Selve konkurransen starter klokken 16:00 og her er det gratis adgang for alle som vil se på! Publikum er nemlig viktig i en tevling som dette. Årets dommere er Wenche Girlando, Sølvi Dragland Corneliussen og Elin Feen

Publikum er nemlig viktig i en tevling som dette.

Hva er så teatersport?

Dette er en konkurranse i improvisert teater, hvor publikum gjerne tar aktivt del i hva som skal fremføres gjennom å foreslå tema, sted osv. for sketsjene som fremvises. Skuespillerne som er med, fremfører scener ut fra visse føringer som blir lagt. Alt fra begrensinger i forhold til tid og rom, til for eksempel at man må snakke på rim, synge, ikke bruke boksaven S, snakke «tullespråk» (Gibberisch) eller at man ikke kan snakke uten å ha kroppskontakt.

Ta kontakt på post@vestfoldteaterrad eller med Bente Knudsen på 90664275 for mer informasjon.

Foto: Norsk Amatørteaterforbund

Click here to add your own text

Skill or Task