En helg i bevegelsens tegn

 

En helg med forumteater binder og beveger

Er vi fylt opp til randen? Utmattet? Mette av inntrykk? Inspirert inntil knoklene? Har vi tenkt tanker som vi ikke har hatt fremme på mange år? Tanker som handle om engasjement, trangen til å bidra til endring. Trangen til å opplyse menneskeheten. Eller har vi rett og slett kun fått påfyll? Vi har fått alt dette.

Etter en utrolig godt gjennomført helg med profesjonelle, hjertegode og reflektere  Eliann Stålem Berg og Kari Anne Næss sitter vi igjen med masse ny kunnskap, og lysten til å få til mer. Som tidligere nevnt, har Vestfold Tetaterråd Forumteater som ett av sine satsningsområder fram til 2019. I gjengen som deltok på helgens workshop er det mange som har lyst til å gjøre mer. Sitter du og ditt lag og lurer på noe av det samme? Da hører vi gjerne fra dere!