Godt Nytt år, alle!

Vi håper alle har fått pustet ut etter det, som for oss teaterfolk i særdeleshet, ofte er en hektisk førjulstid. Nå er det bare å spisse blyanten, pusse danseskoa eller rydde i boksamlinga, for våren 2018 er definitivt i gang.

Vi starter friskt opp med nybegynnerkurs i forumteater allerede nå i januar (se egen sak på dette) I nordfylket jobbes det fortsatt rundt prosjektet «Seniorteater», og i Sandefjord kan den internasjonale teatergruppa «Teater på Tvers» nesten ikke vente til neste semester er i gang. Gruppa laget en fortryllende  juleforestilling («Engler på Tvers») som ble vist i forbindelse med julegrantenning på Varden i Sandefjord i desember. Det er mange forespørsler som kommer til denne gruppa, og utover våren legger vi ut en egen sak på hva de har «landet på» når det gjelder oppdrag dette semesteret.